Wij zijn ENERGY MUSIC: een swingend, professioneel trio bestaande uit kundige rasmuzikanten. ENERGY is uitermate geschikt voor de echt swingende feesten. Opzwepende muziek die staat als een huis! Omdat een feest moet groeien, beginnen we dikwijls rustig met een blok easy-listening. Dit maakt echter snel daarna plaats voor stevige dansmuziek. Wij zijn als geen ander in staat om ook op een rustig, aangenaam geluidsniveau een prima prestatie te leveren. Volop feest op de dansvloer, maar degenen die even uit willen rusten, hoeven niet te schreeuwen om boven de muziek uit te komen. Een ander belangrijk aspect van het optreden van Energy Music is de interactie met het publiek. Een feest is pas echt een feest als de gasten geëntertaind worden door de band. Wij willen er, samen met jou, voor zorgen dat al je gasten een topavond hebben waar nog lang over nagepraat zal worden.

Wij zorgen zelf voor de geluidsinstallatie, en nemen ook standaard een uitgebreide lichtset mee, zodat het geheel er mooi verzorgd uitziet.  Ook aan muziek voor onze pauzes is gedacht. Jij hoeft dus alleen voor de locatie en de gezellige gasten te zorgen, wij doen de rest 😉


MoniaMONIA

Zangeres Monia is als uitvoerend artiest afgestudeerd aan Mountview Theatre School te Londen. Zij geeft in het dagelijks leven zangles lichte muziek in haar eigen lespraktijk aan huis. Daarnaast is zij muzikaal leider en regisseur van theatergezelschap Monkey Musical, en dirigent van verschillende vocal groups en koren. Bij N-RG Music is Monia, de aanjaagster van het feest. Met haar zangkunst, enthousiasme en gevoel voor theater weet zij ieder publiek te entertainen.


KeesKEES

Gitarist Kees is afgestudeerd aan het conservatorium te Tilburg, als klassiek gitarist. In het dagelijks leven is hij gitaardocent in zijn eigen lespraktijk aan huis. Zijn klassieke concert gitaar wordt bij N-RG MUSIC echter ingeruild voor een elektrisch scheurmonster; zijn trots, een Gibson gitaar uit 1961. Kees krijgt elke solo moeiteloos uit zijn vingers, en weet als onze stoere ‘hairy guy’ menig muzikaal hart op hol te brengen.


wilcoWILCO

Toetsenist Wilco kroop op 6 jarige leeftijd al achter de piano. Vanaf zijn 16e speelde hij in diverse (inter)nationale coverbands. Naast coverwerk schrijft hij ook zijn eigen composities. Wilco is muzikaal veelzijdig en innovatief. Hij maakt gebruik van de nieuwste technologie om een kamerbreed toetsentapijt neer te leggen (hoogpolig als het moet). Van subtiel tot supervet maar altijd muzikaal verantwoord 😉 En Wilco maakt met zijn vocale kwaliteiten het “koor” van N-RG MUSIC compleet.